Armin Only - Mirage 19.02.2011 Poznań
Re: Armin Only - Mirage 19.02.2011 Poznań
no ja jak narazie nie mam za bardzo z czym porównywać, bo dopiero byłam na trzech eventach, a AO był moim pierwszym, więc może dlatego mi sie bardziej podobało niż Tobie, bo ja jeszcze nie jestem doświadczona ;p
no, ale rzeczywiście czekanie na Armina było dłuugie
Piękno muzyki - choćbyś znał już milion świetnych kawałków to i tak znajdzie się kolejny, który Cie zachwyci.
Wszystko przed Toba
ja za najlepsza impreze w tym roku uwazam enTrance mam taki sentyment do tej imprezy do dzis czuje podniecenie na sama mysle scena muzyka to byl dopiero klimat... ale jak asocik bedzie pl to jade za wszelka cene
Bezszelestnie zamknięta w kropli dżwięku...
ojj napewno warto
ja nie wiem czy bd w pl, ale bardzo chciała bym pojechać na trancefusion na wiosne
a mniej więcej jakie są koszty takiego wyjazdu? jadą jakieś specjalne autokary z pl?
Piękno muzyki - choćbyś znał już milion świetnych kawałków to i tak znajdzie się kolejny, który Cie zachwyci.
zazwyczaj sa ogranizowane ale my zazwyczaj ejzdzimy na doczepke czyli z kims kto ma wolne miejsca w aucie na transmission chyba juz ten numer nie przejdzie bo jedzemy praktycznie wszyscy wiec sie nie zmiescimy
trza bedzie kombinowac
Bezszelestnie zamknięta w kropli dżwięku...
z pewnoscia warto tam zawitac