czwartek, 02 Kwietnia 2026
Strona główna Forum Muzyka Imprezy Polska Night Session Special 15.12.2010 Rzeszów
Ostatnio dodane:

Night Session Special 15.12.2010 Rzeszów

Night Session Special 15.12.2010 Rzeszów

Przed nami kolejna odsłona imprezy NIGHT SESSION SPECIAL. Tym razem w kolaboracji z HOUSERADIO.PL. Dlatego tej nocy oprócz rezydentów 'Pikantnych Śród' zagra dla Was gość specjalny - SOLO - oczywiście z HOUSERADIO. Wjazd jak zawsze w środy jest bezpłatny. Zapraszamy!

LINE-UP:
SOLO / HOUSERADIO.PL / Rybnik
CREAM / SENTENCE / Jarosław
NEXY / SENTENCE / Rzeszów

http://img23.imageshack.us/img23/5379/soloc0.jpg

INFO:
DATA: Środa, 15.12.2010
ADRES: CHILLI MUSIC CLUB, Rzeszów, ul. Kopernika 12
START: 21:00
REZERWACJE MIEJSC: (017) 853-25-55
MYZYKA: tech-house, progressive, house, electro, techno, mnml

IMPREZA NA FACEBOOK'U:
www.facebook.com/nexymusic#!/event.php? … 0152078290

OBSERWUJ NAS W SERWISACH:
www.facebook.com/pikantnesrody
www.myspace.com/pikantnesrody
www.twitter.com/pikantnesrody

WIĘCEJ INFORMACJI:
www.pikantnesrody.pl
www.chilliklub.pl
www.sentence.pl
www.myspace.com/sentencerec
www.facebook.com/sentencerec
www.djsolo.pl
www.myspace.com/solopoland
www.houseradio.pl
www.nexy.pl
www.djcream.pl
www.facebook.com/nexymusic
www.facebook.com/djcreammusic

SOLO - Biografia

Dj, promotor, organizator niezliczonej ilości imprez, dyrektor naczelny Houseradio. Jego przygoda z muzyka zaczęła się bardzo wcześnie. Pierwsze kroki stawiał jako wokalista grupy acid jazzowej, później założyciel jednej z pierwszych grup tanecznych Break Dance na Śląsku. W ten sposób miał możliwość zjeżdżenia różnych zakątków polski i zagranicy. Występy na festiwalach, pokazach, turniejach na których pierwszy raz zetknął się z muzyka grana z winyli... Za gramofonami stanął pierwszy raz pod koniec 2004 roku. Zaczynając od muzyki House, zdobywał rzesze sympatyków swoich setów. Po operacji serca, którą przeszedł niedawno i która odmieniła jego życie o 180 stopni poświecił się bardziej tworzeniu Houseradio oraz promowanie młodych artystów. Dała mu ona również inne spojrzenie na muzykę co można usłyszeć w jego setach. Muzykę jaką gra teraz to tech house i deep progressive house. Jego sety to melodyczne połączenie wyszukanych dźwięków z głębią deep house’owych brzmień i progresywną dynamiką.
Jak sam mówi: „Od prawie 4 lat docieramy do młodych ludzi z ambitnymi brzmieniami i staramy się dawać im to, co najlepsze w muzyce klubowej. Promujemy młodych polskich artystów, pomagamy im zaistnieć na Polskiej jak i zagranicznej scenie muzycznej. Tysiące godzin zagranej na żywo muzyki na naszej antenie, relacje z imprez na żywo, zorganizowanie dziesiątek imprez, współpraca z wieloma agencjami artystycznymi, portalami jak i z wieloma wytwórniami płytowymi świadczy jedynie o tym, że odwalamy kawał dobrej roboty, i na tym nie poprzestajemy… Skupiamy wokół siebie młodych, ambitnych i podchodzących z pasją do muzyki ludzi. Wyznaczamy sobie cele, które sukcesywnie realizujemy, nie ma dla nas rzeczy niemożliwych ani barier nie do przekroczenia. Jesteśmy zawsze 24h na dobę aktywni…”

Set do odsłuchu nagrany na specjalną okoliczność:

http://soundcloud.com/solopoland/sets/s … -heartbeat

„Niedawno przeszedłem operację serca i dzięki wysiłkom wielu niesamowitych, zdolnych i oddanych swojej pracy osób, dostałem drugie życie. Genialni ludzie sprawili, że znów mogę realizować swoje pasje i spełniać marzenia. Nie ma chyba namacalnego sposobu w jaki mógłbym wyrazić swoja wdzięcznosć, ale miedzy innymi tym miksem chciałbym powiedzieć DZIĘKUJĘ wszystkim lekarzom i personelowi medycznemu Slaskiego Centrum Chorób Serca w Zabrzu. Przed operacja znajomy powiedział mi: "Solo, tam nie pracuja normalni ludzie, tylko anioły" - zasmiałem się z tego... teraz wiem, że miał rację w 100%. Nagrywajac tego seta chciałbym wyrazić jak bardzo jestem wdzięczny i jak wielki mam szacunek do ich pracy oraz wysiłku jaki włożyli w przywrócenie mi zdrowia. Nie wiem czy ten malutki gest w ich stronę ma jakies znaczenie, ale chciałem zeby wszyscy wiedzieli jak cenna pracę wykonuja i chciałbym, by każdy się dowiedział o ich niesamowitych staraniach o ludzkie zdrowie i życie...”

admin
iTrance Media Polska
Administrator
ranks
useravatar
5012 Posty
Informacja o użytkowniku w postach
Administrator wyłączył możliwość pisania dla niezarejestrowanych

Re: Night Session Special 15.12.2010 Rzeszów

fajny event

n0z0wn1k
Początkujący
ranks
useravatar
10 Postów
Informacja o użytkowniku w postach
Administrator wyłączył możliwość pisania dla niezarejestrowanych

Najnowsze albumy

News image

Solarstone & Bryan Kearney - Pure Trance, Vol. 3

Czas na trzecią odsłonę, bardzo popularnej serii kompilacji z muzyką klubową. Jak mówi Wam sam tytuł, na pewno nie usłyszycie tutaj znanych z radia, komercyjnych utworów. Album o nazwie „Pure Trance,... Więcej...

News image

Various Artists - The Sound Of Garuda 2009-2015

Kiedy w 2009 roku, popularny brytyjski DJ i producent Gareth Emery powoływał do życia swój label, nikt nie spodziewał się, że w ciągu zaledwie kilku lat stanie się jednym z najważniejszych wydawców m... Więcej...

cytat

Każda sztuka zawsze dąży do tego, by stać się muzyką.

- Walter Pater

Szczególnie polecane imprezy

Fotorelacje z ostatnich wydarzeń