- Strona główna
- » Muzyka
- » Imprezy
- » Polska
- » Night Session Special 15.12.2010...
Night Session Special 15.12.2010 Rzeszów
Night Session Special 15.12.2010 Rzeszów
Przed nami kolejna odsłona imprezy NIGHT SESSION SPECIAL. Tym razem w kolaboracji z HOUSERADIO.PL. Dlatego tej nocy oprócz rezydentów 'Pikantnych Śród' zagra dla Was gość specjalny - SOLO - oczywiście z HOUSERADIO. Wjazd jak zawsze w środy jest bezpłatny. Zapraszamy!
LINE-UP:
SOLO / HOUSERADIO.PL / Rybnik
CREAM / SENTENCE / Jarosław
NEXY / SENTENCE / Rzeszów
INFO:
DATA: Środa, 15.12.2010
ADRES: CHILLI MUSIC CLUB, Rzeszów, ul. Kopernika 12
START: 21:00
REZERWACJE MIEJSC: (017) 853-25-55
MYZYKA: tech-house, progressive, house, electro, techno, mnml
IMPREZA NA FACEBOOK'U:
www.facebook.com/nexymusic#!/event.php? … 0152078290
OBSERWUJ NAS W SERWISACH:
www.facebook.com/pikantnesrody
www.myspace.com/pikantnesrody
www.twitter.com/pikantnesrody
WIĘCEJ INFORMACJI:
www.pikantnesrody.pl
www.chilliklub.pl
www.sentence.pl
www.myspace.com/sentencerec
www.facebook.com/sentencerec
www.djsolo.pl
www.myspace.com/solopoland
www.houseradio.pl
www.nexy.pl
www.djcream.pl
www.facebook.com/nexymusic
www.facebook.com/djcreammusic
SOLO - Biografia
Dj, promotor, organizator niezliczonej ilości imprez, dyrektor naczelny Houseradio. Jego przygoda z muzyka zaczęła się bardzo wcześnie. Pierwsze kroki stawiał jako wokalista grupy acid jazzowej, później założyciel jednej z pierwszych grup tanecznych Break Dance na Śląsku. W ten sposób miał możliwość zjeżdżenia różnych zakątków polski i zagranicy. Występy na festiwalach, pokazach, turniejach na których pierwszy raz zetknął się z muzyka grana z winyli... Za gramofonami stanął pierwszy raz pod koniec 2004 roku. Zaczynając od muzyki House, zdobywał rzesze sympatyków swoich setów. Po operacji serca, którą przeszedł niedawno i która odmieniła jego życie o 180 stopni poświecił się bardziej tworzeniu Houseradio oraz promowanie młodych artystów. Dała mu ona również inne spojrzenie na muzykę co można usłyszeć w jego setach. Muzykę jaką gra teraz to tech house i deep progressive house. Jego sety to melodyczne połączenie wyszukanych dźwięków z głębią deep house’owych brzmień i progresywną dynamiką.
Jak sam mówi: „Od prawie 4 lat docieramy do młodych ludzi z ambitnymi brzmieniami i staramy się dawać im to, co najlepsze w muzyce klubowej. Promujemy młodych polskich artystów, pomagamy im zaistnieć na Polskiej jak i zagranicznej scenie muzycznej. Tysiące godzin zagranej na żywo muzyki na naszej antenie, relacje z imprez na żywo, zorganizowanie dziesiątek imprez, współpraca z wieloma agencjami artystycznymi, portalami jak i z wieloma wytwórniami płytowymi świadczy jedynie o tym, że odwalamy kawał dobrej roboty, i na tym nie poprzestajemy… Skupiamy wokół siebie młodych, ambitnych i podchodzących z pasją do muzyki ludzi. Wyznaczamy sobie cele, które sukcesywnie realizujemy, nie ma dla nas rzeczy niemożliwych ani barier nie do przekroczenia. Jesteśmy zawsze 24h na dobę aktywni…”
Set do odsłuchu nagrany na specjalną okoliczność:
http://soundcloud.com/solopoland/sets/s … -heartbeat
„Niedawno przeszedłem operację serca i dzięki wysiłkom wielu niesamowitych, zdolnych i oddanych swojej pracy osób, dostałem drugie życie. Genialni ludzie sprawili, że znów mogę realizować swoje pasje i spełniać marzenia. Nie ma chyba namacalnego sposobu w jaki mógłbym wyrazić swoja wdzięcznosć, ale miedzy innymi tym miksem chciałbym powiedzieć DZIĘKUJĘ wszystkim lekarzom i personelowi medycznemu Slaskiego Centrum Chorób Serca w Zabrzu. Przed operacja znajomy powiedział mi: "Solo, tam nie pracuja normalni ludzie, tylko anioły" - zasmiałem się z tego... teraz wiem, że miał rację w 100%. Nagrywajac tego seta chciałbym wyrazić jak bardzo jestem wdzięczny i jak wielki mam szacunek do ich pracy oraz wysiłku jaki włożyli w przywrócenie mi zdrowia. Nie wiem czy ten malutki gest w ich stronę ma jakies znaczenie, ale chciałem zeby wszyscy wiedzieli jak cenna pracę wykonuja i chciałbym, by każdy się dowiedział o ich niesamowitych staraniach o ludzkie zdrowie i życie...”
- Strona główna
- » Muzyka
- » Imprezy
- » Polska
- » Night Session Special 15.12.2010...