ATB In Concert V 02.05.2011 Poznań
ATB In Concert V 02.05.2011 Poznań
2005…2006…2007…2009…ATB IN CONCERT 5 – 2 maja 2011 – Hala Arena Poznań!
Już 2-ego maja 2011 po raz kolejny zawita do Polski legenda muzyki elektronicznej – Andre Tanneberger z projektem ATB In Concert.
Format ATB in Concert to wspólny projekt i pomysł zainicjowany w 2005 roku przez agencję MSM Events z aktywnym udziałem Andre. Sukces pierwszej edycji imprezy w poznańskiej Arenie był zaczątkiem długoletniej współpracy, która trwa do dzisiaj.
Re: ATB In Concert V 02.05.2011 Poznań
Godzina trwania koncertu nie jest jeszcze znana.
Bilety można nabyć tutaj: http://wlotki.pl/bilety/impreza/5889/at … t-2011.htm
Bilet elektroniczny to specjalna forma biletu w postaci pliku komputerowego w formacie Adobe PDF. W przypadku tego rodzaju biletów, po opłaceniu zamówienia, bilet możesz sam pobrać ze strony swojego zamówienia oraz wydrukować na domowej drukarce. Bilet elektroniczny jest przy wejściu weryfikowany elektronicznie, poprzez zczytanie specjalnego kodu kreskowego nadrukowanego na bilecie. Biletów elektronicznych nie wolno kopiować, ani okazywać osobom trzecim, ponieważ tylko pierwsza osoba, która okaże taki bilet na wejściu zostanie wpuszczona.
Oj tak, w Arenie nie da się wytrzymać z gorąca i powinni coś z tym zrobić, jeżeli robią imprezy na tak wielką skalę. Ja byłam na ostatnim ATB IN CONCERT i musze przyznać, że tej imprezy nie zapomne do końca życia, szczególnie że udało mi się chwilę porozmawiać z Andre i zrobić wspólne foto
W tym roku niestety fundusze nie pozwolą mi na imprezę, ale następnej juz nie odpuszczę!

)