Mayday 2011 Twenty Young - 10/11/2011 - Spodek - Katowice
Re: Mayday 2011 Twenty Young - 10/11/2011 - Spodek - Katowice
nie wiem skąd się wzięło przeświadczenie że Mayday to typowo techniczna impreza .... no ale niech tak będzie
, szkoda bo we wcześniejszych edycjach można było posłuchać pięknych transowych brzmień od Nu NRG czy naszego Angelo Mike ... pamiętam jak zagrał Intruder Armina piękny lot 
a no kazdy ma inne zdanie i inny gust teraz malo takiej muzyki na mayday wiecej jest mocniejszych brzmien co mnie oczywiscie jak najbardziej kusi...szkoda tylko ze tak malo spektakularne jest to wydarzenie
Bezszelestnie zamknięta w kropli dżwięku...
kisiel1985 napisał:
nie wiem skąd się wzięło przeświadczenie że Mayday to typowo techniczna impreza .... no ale niech tak będzie, szkoda bo we wcześniejszych edycjach można było posłuchać pięknych transowych brzmień od Nu NRG czy naszego Angelo Mike ... pamiętam jak zagrał Intruder Armina piękny lot
To nie żadne przeświadczenie, Mayday to od początku była impreza z brzmieniem techno, rave, electro. Dopiero w późniejszych latach jak się trance zrobił bardziej popularny to do lineupu na Mayday dołączali dj-e trancowi. A teraz w 2011 na jubileusz Mayday powrót do korzeni, czyli zero trance'u.
dokladnie...troche dziwne jak w zeszlym roku klimat mayday a po chwili wyskoczyl schiulz w sumie to tylko dla niego poszlam. troche trance tam nie pasuje . impreza jest ok a teraz goraca 20 tka wiec powinna atmosfera uniesc spodek ponad ziemie
Bezszelestnie zamknięta w kropli dżwięku...
niestety w zeszlym roku dotarlam tam za pozno