Filmy
Re: Filmy
Jestem świeżo po obejrzeniu Berlin Calling. Film również zrobił na mnie duże wrażenie. Mimo niewielu przychylnych komentarzy na różnych portalach filmowych przyjemnie się go ogląda. Szczególnie jeśli jest się fanem muzyki klubowej to oglądanie filmu trwa jedną chwile
Rola Paul'a Kalkbrenner'a również niczego sobie, talent aktorski facet ma (scena z jogurtem w hotelu - obłęd)
Muzyka zaczyna sie tam, gdzie slowo jest bezsilne - nie potrafi oddac wyrazu; muzyka jest tworzona dla niewyrażalnego.
To polecam jeszcze film, który od 2 kwietnia pojawi się na DVD, "SubBerlin - The Story Of Tresor"
http://www.itrance.pl/forum/topic.html?id=2105
Witajcie! Od jakiegoś czasu poszukuję jakiejś dobrej płyty z muzyką klubową. Nie znam się za bardzo na tym, dlatego wszelkich informacji szukam na necie, w ten sposób znalazłam się tutaj. Do rzeczy! Zbliżają się mikołajki i z tej okazji chce taką płytkę kupić chłopakowi, ale zależy mi żeby była nagrana w formacie DVD. Relacje z imprez jakieś długie sety...aby mógł sobie to odtwarzać w samochodzie. Szukam już drugi tydzień i nic konkretnego nie znalazłam. Natknęłam się na FOLLOW THE SUNRISE, ale czytając opinie zniechęciłam się. Może wy mi pomozecie? Byłabym bardzo wdzięczna. Jeżeli nie będę mogła znaleźć nic na DVD to brałam pod uwagę Dash Berlin - United Destination 2012 oraz Markus Schulz - Los Angeles 2012 niestety na CD. Co o tym sądzicie? To wy jesteście ekspertami w tej dziedzinie, a więc proszę was o pomoc 
Witamy na forum :-)
Jeżeli szukasz nagrań (bez filmu) na nośniku DVD to będzie cięzko. Ja przynajmniej nic takiego kojarzę. Nie wydaje się samych nagrań audio na płytach DVD.
Jeśli chodzi o film DVD z nagraniami polecam Armin Only - Mirage.
Ostatnie dwie pozycje, które podałaś to świetne płyty i z pewnością będzie to dobry wybór.
Jeżeli dobrze rozumuję, szukasz płyty DVD, bo teoretycznie więcej muzyki na niej się zmieści :-)?
Jeśli tak zerknij jeszcze na tę pozycję:
http://www.itrance.pl/wydawnictwa-muzyc … e-550.html
5 płytek w jednym wydaniu