piątek, 12 Czerwca 2026
Strona główna Forum Offtopic Hydepark Filmy
Ostatnio dodane:

Filmy

Re: Filmy

Jak miło, że ktos się zainteresował moja sprawą wink właśnie najlepiej by było żeby to był film, najwidoczniej nie do końca sprecyzowałam na czym mi zależy tongue właśnie Armin Only - Mirage jest namiastką tego czego szukam...Tłum ludzi, lasery, dobra muzyka...właśnie czegoś takiego potrzebuję, tylko, że jest znowu ale... a mianowicie płyta blu-ray odtworzy się w zwykłym dvd? Być może dla niektórych może to być głupie pytanie, ale naprawdę się nie orientuję. Otworzyłam sobie właśnie Mirage http://www.youtube.com/watch?v=mvPboSc3tYM jestem na 10 min i jak narazie się nic nie dzieje, mam nadzieje, że się rozkręci. On lubi straszną "łupotaknkę" big_smile tak to nazywam, bo ja szczerze mówiąc nie przepadam za tym, dlatego mam straszny dylemat. Sam rozumiesz, zależy mi aby prezent był udany smile

zaan
Nowicjusz
ranks
useravatar
3 Posty
Informacja o użytkowniku w postach
Administrator wyłączył możliwość pisania dla niezarejestrowanych

trance raczej nie jest łupotanką w porównaniu do innych gatunków muzyki elektronicznej wink

Album dostępny w sklepach zawiera ten sam materiał na dwóch płytach - blu-ray i dvd smile
Jeśli chodzi o łupankę to może film z imprezy Qlimax, ale trzeba szukać na Allegro itp. nie jest dystrybuowany w Polsce z tego co sie orientuję.

PS. W pierwszym poscie napisałaś, że to do samochodu. Czy oglądanie filmu prowadząc samochód nie jest zbyt niebezpieczne? big_smile

admin
iTrance Media Polska
Administrator
ranks
useravatar
5012 Posty

Tak, tak…to, że nie znam się tak na muzyce to nie znaczy, że nie potrafię odróżnić gatunków muzycznych, chociaż wszystkich na pewno nie znam. Jedynie te najbardziej popularne smile ale mniejsza z tym. Wiesz tak sobie myślę, że jednak kupię jedną z płyt o których we wcześniejszym poście wspomniałam wink w grudniu są jeszcze jego urodziny i święta, a więc nie mogę być za bardzo rozrzutna tongue faktycznie to jest nienajlepszy pomysł żeby w trakcie jazdy oglądać film, ale w innych okolicznościach według mnie jak najbardziej.
Dziękuję Ci ślicznie za pomoc i serdecznie pozdrawiam wink)

zaan
Nowicjusz
ranks
useravatar
3 Posty

Z tych nie wymienionych wyzej o tematyce klubowej:
Be angeled
Feiern - Don't forget to go home
Human Traffic
Modulations
Pod wplywem (Sorted)
Take One. A Documentary Film About Swedish House Mafia
W rytmie rave (Groove)
We call it techno
Better Living Through Circuitry
Czarodzieje transu
Hey DJ
High Tech Soul: The Creation Of Techno Music
Last Hippie Standing
Liquid Crystal Vision
Miłość do płyty winylowej
Slices Special - Pioneers Of Electronic Music - A Documentary Film About Richie Hawtin
wiekszosc z nich to filmy dokumentalne, ale nie wszystkie. Moze komus sie przyda wink

Michelle87
Stały bywalec
ranks
useravatar
80 Postów

Najnowsze albumy

News image

Solarstone & Bryan Kearney - Pure Trance, Vol. 3

Czas na trzecią odsłonę, bardzo popularnej serii kompilacji z muzyką klubową. Jak mówi Wam sam tytuł, na pewno nie usłyszycie tutaj znanych z radia, komercyjnych utworów. Album o nazwie „Pure Trance,... Więcej...

News image

Various Artists - The Sound Of Garuda 2009-2015

Kiedy w 2009 roku, popularny brytyjski DJ i producent Gareth Emery powoływał do życia swój label, nikt nie spodziewał się, że w ciągu zaledwie kilku lat stanie się jednym z najważniejszych wydawców m... Więcej...

cytat

Każda sztuka zawsze dąży do tego, by stać się muzyką.

- Walter Pater

Szczególnie polecane imprezy

Fotorelacje z ostatnich wydarzeń