Sunrise Festival 2012 - 20-29.07.2012 - Kołobrzeg
Re: Sunrise Festival 2012 - 20-29.07.2012 - Kołobrzeg
Przygarnie mnie jakaś dziewczyna na Sunrise ? Bo sam jade jak narazie
Mail :
Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
A więc już ..PO'' nikt nic nie pisze to ja zacznę...
Żałuję jednak ,że na Eska Music nie poszłam 20 Lipca gdyż okazało się ,że na parkingu leciała normalnie muzyka klubowa.Waliłam głową o ścianę jak się dowiedziałam. 21 Lipca mój nr 1 to kochany Dj Kris. Amfi : Westbam!!
22 Lipca Afterek - jak to afterek : pozytywnie:) 27 Lipca zdecydowanie na Amfi wygrał Chuckie i Bingo Players jak dla mnie jeśli chodzi o Parking to Stoneface&Terminal - szkoda tylko ,że wiało pustkami na parkingu ,bo wszyscy polecieli na Dimitri Vegas ;/;/;/ Dodam tylko - ŻAŁUJCIE ,że was nie było na Parkingu 

28 Lipca późno weszłam ,bo gdzieś o 22:00 (40minut stałam w kolejce do bramki) ,ale ważne ,że byłam na najważniejszym : ARMIN! Poleciał ładnie!!! Cudny secik! Weszłam na chwilę zobaczyć Davida Guette i powiem ,że na kolana nie powalił jak zresztą już wcześniej przypuszczałam ,że tak będzie...! Co dalej: 29 Lipca - w 100% do samego końca latałam po Amfi tak bardzo ,że się w**** na te deski - siniak nadal mi schodzi 

Ostro poleciałam...

Ale wstałam i dalej napierałam jakby nigdy nic....

Trzy dni była imprezka Sunrise w Hotelu - poszłam jednego dnia . Wrażenia : po godzinie wyszłam : dużo przypadkowych osób plus piwo za 14zł nie dałam rady wyszłam. Idąc na kwatery znalazłam z*** imprezę na plaży gdzie leciały stare hiciorki Ekwadoru - zabawiłam tam dwie noce 

Wczoraj pisałam na szybko i nie dodałam ,że minus za kamery! Boję się ,że sytuacja się powtórzy z roku 2010! Kilka osób latało z kamerami a nie było tych podwieszanych (tych latających nad głową hehe) i mdt po kilku miesiącach w końcu napisało ,że mają za mało materiału na film...;/ Mam nadzieję ,że w tym roku do czegoś takiego nie dojdzie ,bo to jednak 10lecie i fajnie mieć pamiątkę z tego wydarzenia:) Ogólnie więcej minusów się nie dopatrzyłam. Impreza na wielki PLUS:)
Tak latałam po forach i znalazłam coś takiego . Tu zacytuję : wypowiedź z wczoraj rmvisoin z fb :
,, W ostatnim czasie otrzymujemy wiele zapytań dotyczących filmu z tegorocznej edycji Sunrise Festival 2012. 18 lipca opublikowaliśmy oświadczenie, w którym informowaliśmy, iż żadna z kamer RMVISION PRODUCTIONS nie pojawi się na tegorocznej edycji festiwalu. Tak też się stało. Zdajemy sobie sprawę, iż podczas zabawy widzieliście operatorów z kamerami lecz żadna z nich nie pracowała dla nas. Nie mamy również informacji kiedy i czy w ogóle pojawi się płyta DVD Sunrise Festival 2012. Wszelkie pytania prosimy kierować bezpośrednio do agencji MDT. ,,
Czyli jednak tak jak myślałam jest duże prawdopodobieństwo do sytuacji z 2010 roku
Ale za to wiem ,że relację na pewno ma zrobić TVPW nawet już mają krótki trailer
http://www.youtube.com/watch?v=8ErclXzW … ature=plcp Widziałam też jeszcze coś takiego : http://www.youtube.com/watch?v=N_OqvOWV5SQ
http://www.youtube.com/watch?v=c-yPnudzbl0