poniedziałek, 12 Stycznia 2026
Strona główna Forum Muzyka Imprezy Polska Sunrise Festival 2012 - 20-29.07.2012 - Kołobrzeg
Ostatnio dodane:

Sunrise Festival 2012 - 20-29.07.2012 - Kołobrzeg

Re: Sunrise Festival 2012 - 20-29.07.2012 - Kołobrzeg

Przygarnie mnie jakaś dziewczyna na Sunrise ? Bo sam jade jak narazie sad
Mail : Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.

qlki
Serenity
Nowicjusz
ranks
useravatar
3 Posty
Informacja o użytkowniku w postach
Administrator wyłączył możliwość pisania dla niezarejestrowanych

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/256573_10150939877901404_256993594_o.jpg

Uki
Wyjadacz
ranks
useravatar
1089 Postów

A  więc już ..PO'' nikt nic nie pisze to ja zacznę...big_smile Żałuję jednak ,że na Eska Music nie poszłam 20 Lipca gdyż okazało się ,że na parkingu leciała normalnie muzyka klubowa.Waliłam głową o ścianę jak się dowiedziałam. 21 Lipca mój nr 1 to kochany Dj Kris. Amfi : Westbam!! smile 22 Lipca Afterek - jak to afterek : pozytywnie:) 27 Lipca zdecydowanie na Amfi wygrał Chuckie i Bingo Players jak dla mnie jeśli chodzi o Parking to Stoneface&Terminal - szkoda tylko ,że wiało pustkami na parkingu ,bo wszyscy polecieli na Dimitri Vegas ;/;/;/ Dodam tylko - ŻAŁUJCIE ,że was nie było na Parkingu big_smilebig_smilebig_smile 28 Lipca późno weszłam ,bo gdzieś o 22:00 (40minut stałam w kolejce do bramki) ,ale ważne ,że byłam na najważniejszym : ARMIN! Poleciał ładnie!!! Cudny secik! Weszłam na chwilę zobaczyć Davida Guette i powiem ,że na kolana nie powalił jak zresztą już wcześniej przypuszczałam ,że tak będzie...! Co dalej: 29 Lipca - w 100% do samego końca latałam po Amfi tak bardzo ,że się w**** na te deski - siniak nadal mi schodzi big_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smile  Ostro poleciałam...big_smilebig_smilebig_smile Ale wstałam i dalej napierałam jakby nigdy nic....big_smilebig_smilebig_smile Trzy dni była imprezka Sunrise w Hotelu - poszłam jednego dnia . Wrażenia : po godzinie wyszłam : dużo przypadkowych osób plus piwo za 14zł nie dałam rady wyszłam. Idąc na kwatery znalazłam z*** imprezę na plaży gdzie leciały stare hiciorki Ekwadoru - zabawiłam tam dwie noce big_smilebig_smilebig_smile

Magdalena6
Bywalec
ranks
useravatar
35 Postów

Wczoraj pisałam na szybko i nie dodałam ,że minus za kamery! Boję się ,że sytuacja się powtórzy z roku 2010! Kilka osób latało z kamerami a nie było tych podwieszanych (tych latających nad głową hehe) i mdt po kilku miesiącach w końcu napisało ,że mają za mało materiału na film...;/ Mam nadzieję ,że w tym roku do czegoś takiego nie dojdzie ,bo to jednak 10lecie i fajnie mieć pamiątkę z tego wydarzenia:) Ogólnie więcej minusów się nie dopatrzyłam. Impreza na wielki PLUS:)

Magdalena6
Bywalec
ranks
useravatar
35 Postów

Tak latałam po forach i znalazłam coś takiego . Tu zacytuję : wypowiedź z wczoraj rmvisoin z fb :
,, W ostatnim czasie otrzymujemy wiele zapytań dotyczących filmu z tegorocznej edycji Sunrise Festival 2012. 18 lipca opublikowaliśmy oświadczenie, w którym informowaliśmy, iż żadna z kamer RMVISION PRODUCTIONS nie pojawi się na tegorocznej edycji festiwalu. Tak też się stało. Zdajemy sobie sprawę, iż podczas zabawy widzieliście operatorów z kamerami lecz żadna z nich nie pracowała dla nas. Nie mamy również informacji kiedy i czy w ogóle pojawi się płyta DVD Sunrise Festival 2012. Wszelkie pytania prosimy kierować bezpośrednio do agencji MDT. ,,
Czyli jednak tak jak myślałam jest duże prawdopodobieństwo do sytuacji z 2010 roku big_smile Ale za to wiem ,że relację na pewno ma zrobić TVPW nawet już mają krótki trailer smile http://www.youtube.com/watch?v=8ErclXzW … ature=plcp  Widziałam też jeszcze coś takiego : http://www.youtube.com/watch?v=N_OqvOWV5SQ
http://www.youtube.com/watch?v=c-yPnudzbl0

Magdalena6
Bywalec
ranks
useravatar
35 Postów

czyli już praktycznie pewne, że filmu nie będzie

Uki
Wyjadacz
ranks
useravatar
1089 Postów

Nie no mają zrobić relację Sunrise tv z 27 i 28 Lipca - dobre i to big_smile smile

Magdalena6
Bywalec
ranks
useravatar
35 Postów

Magdalena6
Bywalec
ranks
useravatar
35 Postów

Najnowsze albumy

News image

Solarstone & Bryan Kearney - Pure Trance, Vol. 3

Czas na trzecią odsłonę, bardzo popularnej serii kompilacji z muzyką klubową. Jak mówi Wam sam tytuł, na pewno nie usłyszycie tutaj znanych z radia, komercyjnych utworów. Album o nazwie „Pure Trance,... Więcej...

News image

Various Artists - The Sound Of Garuda 2009-2015

Kiedy w 2009 roku, popularny brytyjski DJ i producent Gareth Emery powoływał do życia swój label, nikt nie spodziewał się, że w ciągu zaledwie kilku lat stanie się jednym z najważniejszych wydawców m... Więcej...

cytat

Każda sztuka zawsze dąży do tego, by stać się muzyką.

- Walter Pater

Szczególnie polecane imprezy

Fotorelacje z ostatnich wydarzeń