Trance Xplosion 18 luty 2012
Re: Trance Xplosion 18 luty 2012
hmm impreza uważam za udaną
Nagłosnienie było dość dobre , chociaż zgodzę sie z Szypcem większość kawałków ktore były puszczane ,Były aby głośniej i z większym basiorem , co nie kojarzyło mi sie z Trence'm tylko z Techno ??? . Jeśli mówic kto Pokazał Klasę to bezapelacyjnie JOHN O'CALLAGHAN Pozamiatał wszytkich , jego set nie dość ze był rytmiczny to tworzył niezapomniane chwile , i było czuć tą moc , nie obyło się bez jego Superpordukcji jak Big Sky i Find Yourself . Arnej także niezle wymiatał , jesli chodzi o rodaków to Next DJ tez niezle zagrał. Rozmieszczenie Barów bardzo dobre , Swiatła ... mogli sie postarać . Co tu dużo gadać ....heh Patrząc jak sied van riel pali fajka za konsolą czyłem sie wtedy jak bym był gdzies na dyskotece a nie na Pożadnym Eventcie
.
Muzyka jest wyższym objawieniem niż wszystka mądrość i jakakolwiek filozofia.
— Ludwig van Beethoven
Evencik jak najbardziej na plus, dobra akustyka, fajne światełka, scena nie najgorsza, no ale mogli zaszaleć faktycznie
Ogólnie miejscówka spoko. Jeżeli chodzi o muzyke to bezkonkurencyjnie John O'Callaghan pokazał klase, pozamiatał targi do zera
, Najsłabiej Andy, ale przynajmniej poszłam sobie wtedy usiąść, dużo nie straciłam 
Byłem widziałem i się wybawiłem po wsze czasy
Poczatek roku to posucha w imprezach i Trance Xplosion uratowało mi humor
Bardzo dobra impreza, lepsza niż sie spodziewałem. Arnej zamiótł no i John również
Jak już było mało sił to i tak pojawił się Tyas i też podnsł mnie niektórymi kawałkami
Nagłośnienie całkiem niezłe. Stojąc pod samym głośnikiem można było dalej słuchać bez ogłuchnięcia co nierzadko jest problemem na innych imprezach...Spodziewałem się większej ilości ludzi ale sporo chyba siedziało przy piwku
Całość oceniam na 4+ bo na 5 to trochę za mało 
Za to lokalizacja całkiem dobra, w końcu MSM zrobiło normalną strefę piwną.