poniedziałek, 12 Stycznia 2026
Strona główna Forum Muzyka Imprezy Polska Trance Xplosion 18 luty 2012
Ostatnio dodane:

Trance Xplosion 18 luty 2012

Re: Trance Xplosion 18 luty 2012

Mi nagłośnienie niezbyt przypadło do gustu. Chociaż to może wina tego, dokąd zmierza trance, sam bas praktycznie hmm Za to lokalizacja całkiem dobra, w końcu MSM zrobiło normalną strefę piwną.

Szypeć
Początkujący
ranks
useravatar
25 Postów
Informacja o użytkowniku w postach
Administrator wyłączył możliwość pisania dla niezarejestrowanych

hmm impreza uważam za udaną  smile Nagłosnienie było dość dobre , chociaż zgodzę sie z Szypcem większość kawałków ktore były puszczane ,Były aby głośniej i z większym basiorem , co nie kojarzyło mi sie z Trence'm tylko z Techno ??? . Jeśli mówic kto Pokazał Klasę to bezapelacyjnie JOHN O'CALLAGHAN Pozamiatał wszytkich , jego set nie dość ze był rytmiczny to tworzył niezapomniane chwile , i było czuć tą moc , nie obyło się bez jego Superpordukcji jak Big Sky i Find Yourself . Arnej także niezle wymiatał , jesli chodzi o rodaków to Next DJ tez niezle zagrał. Rozmieszczenie Barów bardzo dobre , Swiatła ... mogli sie postarać . Co tu dużo gadać ....heh Patrząc jak sied van riel pali fajka za konsolą czyłem sie wtedy  jak bym był gdzies na dyskotece a nie na Pożadnym Eventcie big_smile .

Muzyka jest wyższym objawieniem niż wszystka mądrość i jakakolwiek filozofia.

— Ludwig van Beethoven

Michał22
Początkujący
ranks
useravatar
16 Postów

Evencik jak najbardziej na plus, dobra akustyka, fajne światełka, scena nie najgorsza, no ale mogli zaszaleć faktycznie big_smile Ogólnie miejscówka spoko. Jeżeli chodzi o muzyke to bezkonkurencyjnie John O'Callaghan pokazał klase, pozamiatał targi do zera big_smile, Najsłabiej Andy, ale przynajmniej poszłam sobie wtedy usiąść, dużo nie straciłam tongue

cobra
VIP
ranks
useravatar
101 Postów

Andy niestety byl nabombiony jak... ale coz nie wielblad pic musi big_smile

Bezszelestnie zamknięta w kropli dżwięku...

BrilliantDream
Wyjadacz
ranks
useravatar
597 Postów

Byłem widziałem i się wybawiłem po wsze czasy big_smile Poczatek roku to posucha w imprezach i Trance Xplosion uratowało mi humor smile Bardzo dobra impreza, lepsza niż sie spodziewałem. Arnej zamiótł no i John również smile Jak już było mało sił to i tak pojawił się Tyas i też podnsł mnie niektórymi kawałkami smile Nagłośnienie całkiem niezłe. Stojąc pod samym głośnikiem można było dalej słuchać bez ogłuchnięcia co nierzadko jest problemem na innych imprezach...Spodziewałem się większej ilości ludzi ale sporo chyba siedziało przy piwku smile Całość oceniam na 4+ bo na 5 to trochę za mało tongue

Kolocov
Bywalec
ranks
useravatar
43 Posty

Najnowsze albumy

News image

Solarstone & Bryan Kearney - Pure Trance, Vol. 3

Czas na trzecią odsłonę, bardzo popularnej serii kompilacji z muzyką klubową. Jak mówi Wam sam tytuł, na pewno nie usłyszycie tutaj znanych z radia, komercyjnych utworów. Album o nazwie „Pure Trance,... Więcej...

News image

Various Artists - The Sound Of Garuda 2009-2015

Kiedy w 2009 roku, popularny brytyjski DJ i producent Gareth Emery powoływał do życia swój label, nikt nie spodziewał się, że w ciągu zaledwie kilku lat stanie się jednym z najważniejszych wydawców m... Więcej...

cytat

Każda sztuka zawsze dąży do tego, by stać się muzyką.

- Walter Pater

Szczególnie polecane imprezy

Fotorelacje z ostatnich wydarzeń