Soundtropolis - Katowice, Muchowiec - 11.08.2012
Re: Soundtropolis - Katowice, Muchowiec - 11.08.2012
W ubiegłym roku miałam zamiar pierwszy raz wybrać się na Soundtropolis do Ogrodzieńca, a że biba została przeniesiona do Kato, to jakoś już mnie nie ciągnie.. Sądząc po relacjach, efekty na zamku były lepsze.. W tym roku nie planuję brać udziału, no chyba, że line up mnie jakoś zaskoczy..
Czyli jak zwykle decydować się będę na ostatnią chwilę 
moze bedzie ktos fajny na kogo bedzie warto poczekac chociaz? no nic nie bede oceniac jak jeszcze nic nie wiadomo w zeszlym roku z lu nie bylo problemu gorzej z organizajca ale tym razem jak pojde to bede przygotowana na blotko i inne rzeczy 
Bezszelestnie zamknięta w kropli dżwięku...
Info z fejsa: "Tak wiec impreza odbędzie się w Katowicach (Dolina Trzech Stawów) w tym samym miejscu. Będą dwie sceny: MAIN FLOOR i CENTURY CIRCUS. Będzie lekka korekta kierunku dźwięku z MAIN FLOOR oraz zmiana wejścia do CENTURY CIRCUS. W ten sposób wyeliminujemy nakładanie się dźwięku w namiocie. Oczywiście zbudujemy zadaszoną część gastronomii.
Do dyspozycji będzie szatnia oraz depozyt. Do nabycia będą również różna gadżety.
Miejscówka jest wspaniała ( kto był to wie). W tej chwili pracujemy nad Layout’em oraz nad Lineup’em imprezy. Trochę to jeszcze wszystko potrwa ale mamy nadzieję, że na przełomie marzec/kwiecień będziemy mogli podać więcej szczegółów."
cieszy fakt eliminacji chyba największego uchybienia zeszłorocznej edycji
Muzyka zaczyna sie tam, gdzie slowo jest bezsilne - nie potrafi oddac wyrazu; muzyka jest tworzona dla niewyrażalnego.
Poczekam na line-up i sie okaże 
LINE-UP:
Westbam (Berlin)
Speedy J (Rotterdam) 3h Set
Moguai (Ruhr-Area)
Lützenkirchen -live- (München)
Dabruck & Klein (Frankfurt)
Frank Kvitta (Frankfurt)
Torsten Kanzler (Berlin)
Marco Remus (Berlin)
Arkus P. -live- (Dortmund)
Sutura (Stuttgart)
Electrixx -live- (Berlin)
Kerstin Eden (Berlin)
Łukasz Napora (Warszawa)
Larix (Iława)
Muzyka zaczyna sie tam, gdzie slowo jest bezsilne - nie potrafi oddac wyrazu; muzyka jest tworzona dla niewyrażalnego.