- Strona główna
- » Muzyka
- » Imprezy
- » Polska
- » enTrance 05.03.2011 Bydgoszcz
enTrance 05.03.2011 Bydgoszcz
enTrance 05.03.2011 Bydgoszcz
enTrance 2011 prezentuje ARMADA Night
Ubiegłoroczny spektakl muzyki Trance w Bydgoszczy, pokazał jak wielkim zainteresowaniem cieszy się impreza enTrance. Zaproszeni producenci i dj-e wytwórni High Contrast Recordings pozostawili po sobie niesamowite wspomnienia, wypisane na twarzach uczestników enTrance 2010. W sobotę, 5-go marca, w hali Łuczniczka w Bydgoszczy usłyszycie tym razem brzmienia artystów kultowego koncernu muzycznego, jakim jest ARMADA Music.
więcej: http://www.itrance.pl/imprezy/894-entra … iczka.html
Re: enTrance 05.03.2011 Bydgoszcz
Ulotna napisał:
Czy ktoś może się podzielić wrażeniami po en Trance?
Patrząc po fotorelacji, to raczej słabo tam było..
W jakim sensie słabo?
Impreza stała moim zdaniem na bardzo wysokim poziomie pod względem muzycznym, technicznym jak i pod względem bezpieczeństwa. Nie bardzo wiem o co chodzi z tą fotorelacją. Mieliśmy niestety bardzo słaby sprzęt
hm? 
Pod względem muzycznym, oprawy- nie ma się co przyczepić- były transmisje i wszystko fajnie brzmiało, wiadomo-poziom trzymały gwiazdy itd., ale dla mnie klimat i wizytówkę tworzą też ludzie, a patrząc na zdjęcia, zarówno ludzi jak i hali i tego jak się ludzie bawili, bardziej to przypomina klimaty Protektora, bo niektórym tylko białych rękawiczek brakowało do szczęścia
Takie moje wrażenia z fotorelacji- nie wiem, nie byłam, dlatego pytam jak było i nie tylko względem występu DJ, ale i też ogólnie klimatu.
Myślenie nie boli.
Na początku ochrona bardzo pilnowała, żeby nikt nie wchodził na dancefloor z piwem, potem już było z tym gorzej
Ludziom, którym robiliśmy fotki kazaliśmy piwko ukryć żeby nie było go widać na zdjęciu, bo to tak trochę za fajnie nie wygląda jak co druga osoba stoi pod sceną z browarem
Według mnie klimat był okej, ludzie byli różni, jak zawsze zresztą
. Widziałem również starsze małżeństwo przez chwilę, które chyba pomyliło imprezki
Niecodzienny widok zobaczyć na takiej imprezie starsze osoby, które wyraźnie nie były zachwycone imprezą 
Dlatego bardzo sobie cenię imprezy, gdzie alkohol jest w innym, ale niekoniecznie dość odległym miejscu i na takiej imprezie nie wyobrażam sobie, by ktoś obok mnie się bawił się z piwem i niekoniecznie był miły...
Nawet gdyby muzycznie było 10/10 a klimat+ ludzie dużo gorzej, to byłabym niezadowolona z imprezy, bo klimat tworzą ludzie
Chyba nie żałuję, że mnie nie było 
Myślenie nie boli.
- Strona główna
- » Muzyka
- » Imprezy
- » Polska
- » enTrance 05.03.2011 Bydgoszcz