- Strona główna
- » Muzyka
- » Imprezy
- » Polska
- » Godskitchen 2012 - Wrocław, Hala...
Godskitchen 2012 - Wrocław, Hala Stulecia - 03.11.2012
Re: Godskitchen 2012 - Wrocław, Hala Stulecia - 03.11.2012
Wybiera się ktoś na GodsKitchen? Mam niezapomniane chwilę, jak jeszcze impreza odbywałą się w Poznaniu w Arenie, zaliczyłem również jeden evencik we Wrocku, czy warto? Na pewno. Brak komentarzy? Nikt się nie wybiera?
TIME-TABLE
19.00 - 20.00 Paul Ercossa
20.00 - 21.20 Fei-Fei
21.20 - 22.40 Firebeatz
22.40 - 00.00 Basto
PERFORMANCE
00.00 - 01.30 Cosmic Gate
01.30 - 02.45 Leon Bolier
02.45 - 04.00 Bryan Kearney
04.00 - 05.00 Robo3kz!
Muzyka zaczyna sie tam, gdzie slowo jest bezsilne - nie potrafi oddac wyrazu; muzyka jest tworzona dla niewyrażalnego.
Impreza... cóż nie wyszła jakością ponad przeciętną krajową... Niestety gdyby nie bilet konkursowy od iTrance, za co muszę gorąco podziękować, to miałbym wyrzuty sumienia, że w ogóle wydałem jakieś pieniądze na tą imprezę. Nie uratował nawet line-up. Jedynie Kosmici dali radę. Resztę można było potraktować wybiórczo a chyba nie o to chodzi. Było za mocno z przesytem, żyłujących tą biedną Stulatkę i zmysł słuchu, dubstepów i innych tego typu połamańców. Scena bez jakiegoś szału. Jakość dźwięku dawała sporo do życzenia szczególnie przy takich ostrych, mocnych kawałkach. Strefa gastro tragedia. Popcorn rozwalił mnie na części pierwsze... Namiot z piwem również trochę za mały i nawet otwarcie jednej ze ścian dużo nie dało. Duchota nie do wytrzymania. Co się wyprawiało w łazienkach lepiej przemilczę... Podsumowując trochę poskakałem ale niestety bez większego przekonania i odpuściłem dalszą "zabawę" już o 1:50 będąc na przystanku i czekając na zbawienny powrót do mieszkania. MSM niestety poległo o ile zawsze w jakiś sposób mógł ich ratować Line-up to tym razem nie pomogło nic. Długo już mnie chyba nic do nich nie przekona.
Muzyka zaczyna sie tam, gdzie slowo jest bezsilne - nie potrafi oddac wyrazu; muzyka jest tworzona dla niewyrażalnego.
Firebetz, Cosmic Gate i Leon pięknie, FeiFei też ciekawa opcja dla odmiany
muzycznie na plus
organizacyjnie to na standardowym poziomie MSM czyli bardzo słabo
dalej poroniony pomysł z pieczątkami przy wyjściu do namiotu hehe
z alkoholi standardowo tylko browary ....
nie chce mi się o nich pisać bo każdy wie jakie jest MSM ...
ciekawa jestem kiedy MSM zacznie ROBIĆ eventy...
- Strona główna
- » Muzyka
- » Imprezy
- » Polska
- » Godskitchen 2012 - Wrocław, Hala...