I Love New Year 31.12.2010/2011 Wrocław
I Love New Year 31.12.2010/2011 Wrocław
Mija przełomowe 10 lat dla polskiej sceny muzyki elektronicznej! Trance i house na przestrzeni ostatniej dekady spiralnie oplótł swoje muzyczne nurty kreując zupełnie nowe trendy! Klubowa euforia to nie tylko uczucie, które uskrzydla, nadaje sił i mocy sprawiających, że klubowicze pokonują cały wszechświat tanecznych doznań!
Zakazany owoc trance’u i house’u wart będzie grzechu i dostępny tylko i wyłącznie na najważniejszej imprezie zamykającej mijającą dekadę i otwierającą jednocześnie nową! Tegoroczne I LOVE NEW YEAR we wrocławskiej Hali Stulecia będzie doskonałą okazją do świętowania, w rytmach najlepszych i kultowych przebojów, Y2K10! To jedyna, powtarzalna raz na 10 lat, możliwość hucznej celebracji zaczynającej się nowej dekady!
więcej: http://www.itrance.pl/imprezy/896-i-lov … lecia.html
Re: I Love New Year 31.12.2010/2011 Wrocław
Byłam na zeszłorocznej edycji ILNY.... i powiem szczerze, że nie powaliła mnie na nogi. W tym roku na pewno rezygnuję.... wole spędzić sylwestra w otoczeniu znajomych, może jakaś domówka itp... sylwester jest raz w roku a eventy non-stop. Takie jest moje zdanie