Electrocity VI 14.08.2011 Lubiąż
Electrocity VI 14.08.2011 Lubiąż
Już teraz pragniemy podzielić się z Wami informacjami głęboko skrywanymi niczym największe sekrety templariuszy. Jak i w latach ubiegłych, także i ta edycja zostanie starannie przygotowana specjalnie dla Was, dla ludzi, dzięki którym każdej 14 nocy miesiąca sierpnia, pocysterskie opactwo zamienia się w roztańczoną stolicę klubowego świata.
Wyjątkowa lokalizacja, odcięta od miejskich aglomeracji, pomaga choć na jedną noc przenieść się w miejsce, gdzie nie myślisz o pracy, o licznych korkach oraz o chaosie w jakim pogrąża się świat. Otaczają Cię ludzie, którzy - podobnie jak Ty - przybyli tu w jednym celu - przeżyć niezapomniane chwile. Wyjątkowi artyści, wyjątkowa oprawa wizualna oraz świetlista aura towarzysząca wydarzeniu sprawią, że już o brzasku ogarnie Cię tęsknota za tym czego doświadczyłeś ostatniej nocy...
więcej: http://www.itrance.pl/imprezy/1056-elec … ersow.html
Re: Electrocity VI 14.08.2011 Lubiąż
Dokładnie jak na razie bez euforii myślałem, że w tym roku będzie to moja pierwsza ale jak na razie tylko mnie zniechęcają tym line-up'em
Muzyka zaczyna sie tam, gdzie slowo jest bezsilne - nie potrafi oddac wyrazu; muzyka jest tworzona dla niewyrażalnego.