- Strona główna
- » Muzyka
- » Imprezy
- » Polska
- » Back To Old Night 24.09.2011 Ekwador
Back To Old Night 24.09.2011 Ekwador
Back To Old Night 24.09.2011 Ekwador
24 Wrzesień – po blisko półrocznej przerwie powraca po raz kolejny następna edycja Back To Old Night. W tym roku niestety już ostatnia. Ale szykujemy małą niespodziankę dla wszystkich spragnionych starych dźwięków już w listopadzie.
Po trzech latach nieobecności ponownie za deckami klubu Ekwador stanie postać w Polsce uwielbiana przez klubowiczów.
Johan Gielen jest prawdziwym mistrzem jeśli chodzi o współpracę z tłumem i robienie wielkiego show. Jego zdolności gry są ponadczasowe - w trakcie jego imprez można odnieść wrażenie, że gra zawsze to, przy czym chcielibyśmy się akurat bawić.
więcej: http://www.itrance.pl/imprezy/1457-back … wador.html
Re: Back To Old Night 24.09.2011 Ekwador
Heh, tym razem nie zagrał Matys, bo organizator nie wywiązał się z umowy i nie zapłacił mu za występ w wyznaczonym czasie. Jednocześnie na stronie Ekwadoru podano, że to wynikło z "niekulturalnego zachowania" artysty... Paranoja 
Nam współpraca z Ekwadorem układa się wzorowo :> Szczerze mówiąc nie wiem jak to wszystko wygląda z punktu widzenia uczestników tych sporów, których w ostatnim czasie jest dosyć dużo. Nie mniej jednak menadżer klubu wywiązuje się ze wszystkiego jeżeli chodzi o nas
W sumie specjalnie to nie powinienem się wypowiadać bo na imprezie mnie nie było ale jednak czyta się dużo w różnych źródłach i miałem nawet okazję w tym roku rozmawiać z ludźmi, którzy są stałymi bywalcami Ekwadoru no i nie powiem żeby to były pochlebne opinie odnośnie tego klubu. Medialnie faktycznie to nie wygląda źle, o imprezach jest zawsze głośno, bilety są do wygrania w różnych serwisach, również tutaj i to jest na pewno duży plus. Jednak echo, które się niesie po imprezach świadczy, że już tak kolorowo to nie wygląda jak miało.
Muzyka zaczyna sie tam, gdzie slowo jest bezsilne - nie potrafi oddac wyrazu; muzyka jest tworzona dla niewyrażalnego.
- Strona główna
- » Muzyka
- » Imprezy
- » Polska
- » Back To Old Night 24.09.2011 Ekwador