poniedziałek, 12 Stycznia 2026
Strona główna Forum Muzyka Imprezy Polska Electrocity 7 - 14.08.2012 - Lubiąż k. Wrocławia
Ostatnio dodane:

Electrocity 7 - 14.08.2012 - Lubiąż k. Wrocławia

Electrocity 7 - 14.08.2012 - Lubiąż k. Wrocławia

Electrocity 7 - 14.08.2012
Klasztor Cystersów w Lubiążu k. Wrocławia

LINE UP:
PENDULUM , DJ SET & MC VERSE
DUBFIRE b2b JAMIE JONES
FELIX DA HOUSECAT
JUDGE JULES
RICHARD DURAND
MYON & SHANE 54
SERGE DEVANT
MORGAN PAGE
OLIVER HUNTEMANN
NASTIA
SYDNEY BLU
CLAUDIA CAZACU
TIM HEALEY
JORDAN SUCKLEY
MILKWISH b2b MIQRO
CARLO CALABRO
ELECTROCITY NATION
STEVE MURANO
DIRTY RUSH
MR.X
V_VALDI
PHILIP AILON
NEEVALD
DOUBLE U & SS
ALEX
INOX
POZIOM X
BARTES
GREGOR ES
DAFHOUSE
MAIQEL
MARCO SAVILLE
NIKLAS VENN
DOMINIQUE GATTO
PUOTECK
FLOR
U-NICK
METZO
RADI S.
MESSIN
SUHY
RAFF
SOUND OXIDER

SCENA AMNESIA IBIZA LIVE
„Co się odwlecze to nie  uciecze”. To przysłowie doskonale obrazuje „odwołany” event z lutego tego roku – Amnesia Ibiza World Tour. Jeśli mamy być drobiazgowi to, tak naprawdę nikt nic nie odwołał, bo całość została zwyczajnie przeniesione do Lubiąża! Wszyscy Ci, którzy planowali wybrać się na lutowe wydarzenie (i oczywiście ci z Was, którzy zakupili bilety) dostaną wszystko podane jak na tacy pośród klasztornych murów. Jedenastoosobowa ekipa z Ibizy będzie miała swoją własną scenę, na której zaprezentują cały wachlarz występów rodem z najczęściej odwiedzanego klubu na Białej Wyspie. Muzyka grana live, pokazy pirotechniczne i seksowne tancerki – to wszystko sprawi, że Electrocity 7 będzie jeszcze barwniejsze!
O zaspokojenie Waszych muzycznych i wizualnych pragnień zadba dwóch rezydentów klubu Amnesia Ibiza, którzy jako jedyni potrafią, niemal dosłownie, przenieśc klimat tego klubu do miejsca, w którym występują. Pamiętajmy, że niedłącaznym elementem każdej imprezy w Amnesii są pokazy artystyczne, których tym razem także nie zabraknie! „Żywe” instrumenty, hiszpański temperament połączony z niezwykłym talentem, kreatywnością i ogromnych rozmachem wykonania kostiumów.
Oto pełny skład:
MAR-T
LES SCHMITZ
MICAH
RUBEN
DIABLO
ROBOT
AMESIA DANCERS

BILETY!
Pierwsza pula biletów w obiecanej i zaskakująco niskiej cenie, 59zł,
dostępna będzie od 11 kwietnia 2012, od godziny 20.00 na www.wlotki.pl . Ilość ograniczona.

Uki
Wyjadacz
ranks
useravatar
1089 Postów
Informacja o użytkowniku w postach
Administrator wyłączył możliwość pisania dla niezarejestrowanych

Re: Electrocity 7 - 14.08.2012 - Lubiąż k. Wrocławia

Niestety line-up nie w moim guście i nawet za tak niską cenę nie czuję przyciągania w to miejsce.

Muzyka zaczyna sie tam, gdzie slowo jest bezsilne - nie potrafi oddac wyrazu; muzyka jest tworzona dla niewyrażalnego.

adasko90
Wyjadacz
ranks
useravatar
531 Postów

brakuje mi kogoś w line-upie kto przyciągnie dużo ludzi tak jak ATB w zeszłym roku, ale jak za tą cenę to jest parę ciekawych nazwisk

Uki
Wyjadacz
ranks
useravatar
1089 Postów

ELECTROCITY:
18:00 Inox
19:00 DafHouse
20:00 Mr X
21:00 Morgan Page
22:30 Miqro b2b Milkwish
23:30 Electrocity Nation
00:00 Festiwal Ognia
00:05 Felix da Housecat
02:00 Pendulum (dj set) & Verse
04:00 Sydney Blu
05:00 Serge Devant

FLY WITH ME:
19:00 Poziom X
20:00 DUSS
21:15 The Junkies
22:45 Nastia
00:10 Dubfire
03:00 Oliver Hunteman
04:30 Gregor Thresher

RUN TO THE SUN:
18:00 Sound Oxider
19:00 Radi S
20:00 Suhy
21:00 Carlo Calabro
22:30 Jordan Suckley
00:00 Festival Ognia
00:05 Richard Durand
01:30 Judge Jules
03:00 Myon & Shane 54
04:00 Claudia Cazacu
05:00 Niklas Venn

GATE TO THE HELL:
19:00 Digital Abuse
20:00 Q-Factor
21:00 Driver
22:00 Alex Kidd
23:30 Kutski
01:00 Activator
02:30 Dutch Master
04:00 ResQ pres Outworld

LECH STAGE:
18:00 Raff
19:00 Flor
20:00 Bartes
21:00 Neevald
22:00 Alex
23:00 Philip Ailon
00:00 Steve Murano
01:30 Tim Healey
03:00 Metzo
04:00 On Tune

RED BULL STAGE:
18:00 Marco Saville
19:00 Maiqel
20:00 Messin
21:00 Unick
22:00 Puoteck
23:30 Gregor ES b2b Dirty Rush
01:30 Sirena
03:00 V_Valdi
04:00 Dominique Gatto

Uki
Wyjadacz
ranks
useravatar
1089 Postów

Mnie się plany posypały i jednak mnie nie będzie sad Bawcie się dobrze

cobra
VIP
ranks
useravatar
101 Postów

Dubfire znów zniszczył smile najlepszy set, no i Pendulum też pięknie !

Uki
Wyjadacz
ranks
useravatar
1089 Postów

Pierwszy raz na Electrocity i muszę przyznać, że impreza świetna bez jakiś rażących wpadek. Muzycznie bardzo dobrze. Akurat na ten dzień nie miałem nastroju na techniczne brzmienia także wędrowałem głównie pomiędzy sceną Electrocity a Run to the Sun. Budowa scen nie powalała jakoś specjalnie ale bez wątpienia klimat otaczającego klasztoru nadrabiał wizualne braki. Coś nie powtarzalnego na eventowej mapie Polski. Jakość dźwięku bez zastrzeżeń.Gra światła świetna w pełni wykorzystany potencjał miejsca imprezy, efekty świetlne na murach klasztoru dawały znakomity efekt. Gastro z pewnością jedne z lepszych w Polsce wszystko ciepłe i smaczne. Jeżeli chodzi o granie to wypowiem się tylko o tych, na których byłem więcej niż pół godziny. Mr X pierwszy raz miałem okazję słuchać na żywo tego wariata mimo wielu słów krytyki w sieci na jego temat myślę, że znowu nie było tak źle. Przejść fakt w wielu miejscach nie było w ogóle urywanie kawałków bez ładu i składu i takie tam ale ludzie mimo śmiechów w jego stronę świetnie się bawili nie ukrywam też trochę poszalałem. Na rozgrzewkę w sam raz. Carlo Calabro fajnie energicznie pokręcił. Richard Durand dla mnie najlepiej z całej imprezy. Ma facet świetny kontakt z klubowiczami i daję im tego czego oczekują. Pendulum - klimiaty chyba nie do końca w Polsce jeszcze datarte bo jakoś nie było widać chemii pomiędzy dj'em a publiką jak to miało miejsce np. przy Richardzie nie pomógł nawet MC Verse ale mimo to ja bawiłem się na nich świetnie. Festiwal ognia - osobiście lepszych fajerwerków w życiu nie widziałem ogromny szacun dla organizatorów.  Electrocity Nation dla mnie nie porozumienie, zamuła jakaś taka nie dało się tego słuchać na tą godzinę grania powinien się zaprezentować zdecydowanie ktoś inny. Podsumowując impreza na duży plus i na pewno będę ją brał pod uwagę w kalendarzu na przyszły rok.

Muzyka zaczyna sie tam, gdzie slowo jest bezsilne - nie potrafi oddac wyrazu; muzyka jest tworzona dla niewyrażalnego.

adasko90
Wyjadacz
ranks
useravatar
531 Postów

Byłam jednak big_smile Impreza nie najgorsza, ale mega szału nie było. Sceny takie sobie wizualnie, electrocity fajnie zrobiona, mało trensu na Run to the sun, w klasztorze pięknie smile

cobra
VIP
ranks
useravatar
101 Postów

Uki
Wyjadacz
ranks
useravatar
1089 Postów

Wracając do tej impreski... znajomi nakręcili mnie do EL, niestety szału nie było, ani pod względem muzycznym (nad rankiem było ok, ale chłodno na zew), ani wizualnym, jednyną rzeczą co się widziało to klimat klasztoru, ale cóż każda impreza ma swój urok.

pegaz9
Początkujący
ranks
useravatar
21 Postów

Najnowsze albumy

News image

Solarstone & Bryan Kearney - Pure Trance, Vol. 3

Czas na trzecią odsłonę, bardzo popularnej serii kompilacji z muzyką klubową. Jak mówi Wam sam tytuł, na pewno nie usłyszycie tutaj znanych z radia, komercyjnych utworów. Album o nazwie „Pure Trance,... Więcej...

News image

Various Artists - The Sound Of Garuda 2009-2015

Kiedy w 2009 roku, popularny brytyjski DJ i producent Gareth Emery powoływał do życia swój label, nikt nie spodziewał się, że w ciągu zaledwie kilku lat stanie się jednym z najważniejszych wydawców m... Więcej...

cytat

Każda sztuka zawsze dąży do tego, by stać się muzyką.

- Walter Pater

Szczególnie polecane imprezy

Fotorelacje z ostatnich wydarzeń