- Strona główna
- » Muzyka
- » Imprezy
- » Polska
- » In Trance United, Katowice,...
In Trance United, Katowice, Muchowiec 15/06/2013
In Trance United, Katowice, Muchowiec 15/06/2013
"Największe przedsięwzięcie na śląsku od paru dobrych lat. Wiele godzin muzycznej uczty. Chcemy sprostać Waszym najśmielszym oczekiwaniom, dostarczając Wam to, co Wy chcecie usłyszeć! In Trance United to dopiero początek, który na pewno zastanie w pamięci wielu z Was.
In Trance United to:
- Wyjątkowy Festiwal Otwierający Wakacje!
- 16 godzin niesamowitej muzyki!
- Niesamowite efekty zapierające dech w piersiach!
- Niesamowita sceneria!
- Nowoczesna technologia mappingu 3D w połączeniu z laserami i pirotechniką która spowoduje, że Wasze umysły eksplodują!
Line-up :
SUPER8 & TAB (Finlandia)
TENISHIA (Malta)
JOHN 00 FLEMING (UK)
BJORN AKESSON (Szwecja)
ARCTIC MOON (Polska)
SEBASTIAN BRANDT (Szwecja)
NIFRA (Słowacja)
SUSANA (Holandia)
ALEXANDRE BERGHEAU (Francja)
MATT BUKOVSKI
A.R.D.I
OUTER SPACE
NEXT DJ
CRISTIAN KETELAARS
ARISEN FLAME
Więcej nazwisk wkrótce!
Serdecznie zapraszamy! 15 czerwca 2013 Katowice - Muchowiec."
Bilety !!!
Oto link do strony organizatorów na facebooku In Trance United!
Myślę, że inicjatywa jak najbardziej trafiona na Śląsku imprezy tego typu się nie uświadczy a fanów gatunku jest ogrom
22-04-2013 10:26:22
Muzyka zaczyna sie tam, gdzie slowo jest bezsilne - nie potrafi oddac wyrazu; muzyka jest tworzona dla niewyrażalnego.
Re: In Trance United, Katowice, Muchowiec 15/06/2013
Line up jest dobry, ciekawe jak organizacyjnie to wyjdzie.
Re: In Trance United, Katowice, Muchowiec 15/06/2013
Kolejna porażka na PL scenie eventowej. Myślę, że pogrążyły ich zbyt wysokie ceny biletów w pierwszej puli i brak headlinera na miarę szerszej promocji imprezy wśród mniej zorientowanej na scenie trance klubowiczów. Ogromna szkoda bo projekt wlał we mnie nadzieję, że można w tym kraju stworzyć coś co wypełniło by pustkę, która tworzy się przez zanikanie Trancu na eventach i zastępowanie tego gatunku przez wszelkie big-roomowe łupanki, które są już niemal wszędzie...
Muzyka zaczyna sie tam, gdzie slowo jest bezsilne - nie potrafi oddac wyrazu; muzyka jest tworzona dla niewyrażalnego.
- Strona główna
- » Muzyka
- » Imprezy
- » Polska
- » In Trance United, Katowice,...