niedziela, 11 Stycznia 2026
Strona główna Forum Strefa DJa Promocja Will you love me again by Toby TranzTonic [voal Klaudia Lorowicz]
Ostatnio dodane:

Will you love me again by Toby TranzTonic [voal Klaudia Lorowicz]

Will you love me again by Toby TranzTonic [voal Klaudia Lorowicz]

Witam serdecznie forumowiczów, ostatnio dużo pracuje nad nowym materiałem, przedstawiam wam nowe demko.

Gatunek: Vocal Trance
Tytuł: Will you love me again
Album: Light in the darkness
Artysta: Toby TranzTonic
Wersja: Demo - Prewiev
Vocal: Klaudia Lorowicz
Label: D.Max Recordings
Data: TBA
Lyrics: Arek Balcerczak

Poniżej link z yt.
Dalej garstka info o mnie. Nie będe wklejał linków do fb, sc i innych bo zależy mi na prawdziwym odsłuchu a nie na reklamie, a przecież wystarzy troche poszperać by mnie znaleść.

https://www.youtube.com/watch?v=o2N6qKdx7Mk

Songwriter/Artist/musican/producer/DJ from Poland. Gnere: trance, vocal, progressive, chillout, edm, club. Whatever heart want to say, music can express!

Arkadiusz Balcerczak znany również pod nazwą Toby TranzTonic. rocznik 89,i muzyk, dj, producent muzyki elektronicznej. Remiksuje i produkuje swoje utwory. Muzyka gościła w jego życiu już od najmłodszych lat, lecz dopiero w wieku 17 lat rozpoczął pracę jako dj. Zainteresowanie muzyką i procesem jej tworzenie stale wzrastało. W 2010 roku Arek zaczął tworzyć muzykę elektroniczną w swoim amatorskim studio "dobre 5 minut studio". Producent ogromną wagę przywiązuje do tego, aby utwory były melodyjne i progresywne. W 2012 roku nagrał teledysk do utworu "Hold me in your arms". Z pomocą wokalistek: Pauliny Staszak , Klaudii Lorowicz , Justyny Kotwas i Karoliny Libertowskiej nagrał utwory na swoją debiutancką płytę "For an Angel", którą samodzielnie wydał w 2013 roku. Jego twórczość można usłyszeć w wielu radio internetowych gdzie dj prezentuje co tydzień swój podkast pt. Pirates of MusicLand.

Toby TranzTonic
Nowicjusz
ranks
useravatar
3 Posty
Informacja o użytkowniku w postach
Administrator wyłączył możliwość pisania dla niezarejestrowanych

Najnowsze albumy

News image

Solarstone & Bryan Kearney - Pure Trance, Vol. 3

Czas na trzecią odsłonę, bardzo popularnej serii kompilacji z muzyką klubową. Jak mówi Wam sam tytuł, na pewno nie usłyszycie tutaj znanych z radia, komercyjnych utworów. Album o nazwie „Pure Trance,... Więcej...

News image

Various Artists - The Sound Of Garuda 2009-2015

Kiedy w 2009 roku, popularny brytyjski DJ i producent Gareth Emery powoływał do życia swój label, nikt nie spodziewał się, że w ciągu zaledwie kilku lat stanie się jednym z najważniejszych wydawców m... Więcej...

cytat

Każda sztuka zawsze dąży do tego, by stać się muzyką.

- Walter Pater

Szczególnie polecane imprezy

Fotorelacje z ostatnich wydarzeń