Armin van Buuren - biografia artysty
Re: Armin van Buuren - biografia artysty
rozumiem ze jego straszne produkcje...mozna mu wrozyc tylkowdwie opcje albo sie opamieta i zacznie grac trance albo pojdzie w slady tiesto wkoncu tak sie kiedys przyjaznili wiec mozliwe ze skoncza tak samo
Bezszelestnie zamknięta w kropli dżwięku...
Szacunek mu się należy owszem, muzyka trance wciąż jest najczęściej utożsamiana właśnie z nim. Co nie zmienia faktu, że przydałaby się płyta coś na kształt "10 years", która jest kwintesencją tego stylu z jakim on mi się kojarzy. Rok 2006 minął i jego styl zaczyna niepokoić nawet najwierniejszych fanów bo trzeba sobie zdawać sprawę z tego, że to już nie to samo.
Muzyka zaczyna sie tam, gdzie slowo jest bezsilne - nie potrafi oddac wyrazu; muzyka jest tworzona dla niewyrażalnego.
Oddałem Własną Dusze dla tego gatunku muzycznego a Szczególnie od 13 roku życia.Słucham byłem na ASOCIE! JAK I BYŁEM NA ARMIN ONLY I SPEŁNIŁO SIĘ MOJE NAJWIĘKSZE MARZENIE! UJRZEĆ ARMINA.. ale to co teraz robi to tragedia.. własnie i tak uwazam ze on jest dziadek trance czy wujek! zrobił wiele dla trance. Fanem bede zawsze ale juz nie takim jaki kiedyśa mianowicie odkad wydał plyte MIRAGE mimo ze mam ją w domu to juz nie trance.. KOMERCJA.. nie LUBIE komercji..